The other night we baked some sweet potatoes for dinner so we thought we could use one of them for breakfast. This recipe is good also as post-workout snack.
- 1 patata dolce
- yogurt di soia al cocco senza zuccheri aggiunti
- muesli alla frutta (senza zuccheri aggiunti)
- sciroppo d'acero
- 40gr proteine vegane al cioccolato
- cacao amaro in polvere (opzionale)
- acqua q.b.
Ingredients for 4 servings:
- 1 sweet potato
- coconut soy yogurt (without added sugar)
- fruit muesli (without added sugar)
- Maple syrup
- 40gr vegan chocolate proteins
- cocoa powder (optional)
- water
Procedimento:
Cuocete la patata dolce in forno a 180° finché sarà molto morbida e sbucciatela.
Frullate la patata con un cucchiaio di yogurt, le proteine. il cacao amaro e l'acqua finché non ottenete un composto simile allo yogurt e mettete a riposare in frigorifero. Per me è molto più buona bella fresca e non a temperatura ambiente.
La mattina aggiungete un cucchiaio di yogurt, 40gr di muesli e un cucchiaio di sciroppo d'acero ed avrete una colazione golosa e completa.
Questa è solo la ricetta "base", potete aggiungere della frutta fresca come la banana e anche un cucchiaio di burro d'arachidi che secondo me sta a meraviglia con questi sapori.
Scatenate la fantasia :)
Method:
Bake the sweet potato at 180 ° until it is very soft and peel it.
Blend the potato with a spoonful of yogurt, the proteins. bitter cocoa and water until you get a yoghurt-like mixture and put it to rest in the fridge. For me it is much better fresh and not at room temperature.
In the morning, add a tablespoon of yogurt, 40g of muesli and a tablespoon of maple syrup and you will have a delicious and complete breakfast.
This is just the "basic" recipe, you can add fresh fruit like banana and even a spoonful of peanut butter, which I think is wonderful with these flavors.
Unleash your imagination :)
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