Let's continue my experimentation with Sushi, this time in a vegetarian version with the typical Japanese omelette.
Ingredienti:
Per la preparazione del riso cliccate qui Classic vegan Sushi
Ingredienti per la farcia:
- 2 uova BIO
- salsa di soia
- lattuga
- maionese vegan
- salsa sriracha
Ingredients:
To prepare the rice click here Classic Vegan Sushi
Ingredients for the filling:
- BIO 2 eggs
- soy sauce
- lettuce
- vegan mayonnaise
- Sriracha sauce
Procedimento:
Prima di tutto prepariamo la frittatina, sbattete le due uova con la salsa di soia (decidete voi la quantità, in base a gusto personale) e fatela cuocere in una padella antiaderente ben calda.
Mischiate la maionese con la salsa sriracha.
Assembliamo il tutto:
disponete sull'alga il riso preparato in precedenza, disponete la lattuga, la salsa e infine la frittata. Arrotolate il tutto, tagliate in porzioni da 1cm circa e gustate con salsa di soia ad accompagnare!
Method:
First of all prepare the omelette, beat two eggs with soy sauce (you decide the amount, based on personal taste) and cook in a hot frying pan.
Mix the mayonnaise with Sriracha sauce.
We assemble all:
Put the rice previously prepared on the seaweed, arrange the lettuce, the sauce and finally the omelette. Roll up, cut into portions by about 1cm and taste with soy sauce!
Bon Appetit!
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